Főoldal | Öblítő | Lenor | Lenor Unstoppables Bliss illatgyöngyök 275 g
Termék név Lenor Unstoppables Bliss illatgyöngyök 275 g
Cikkszám 1000749
Gyártó Lenor
Termék állapota: Raktáron!
Bruttó: 1.790 Ft
Mennyiség:

Lenor Unstoppables Bliss illatgyöngyök 275 g

A piros gyümölcsökből és cseresznyéből álló egzotikus koktél, valamint a fehér jázminvirágok és a púderes, édes-barackos háttérillat különleges keveréke.

Az új Lenor Unstoppables illatgyöngyök új dimenziókat nyitnak a hosszantartó illatélmények terén, mellyel újraértelmezik a ruhák frissességének fogalmát. Már nem csak a kiteregetett és száradó ruhák illatoznak, de az élmény tovább folytatódik a hajtogatás, vasalás, szekrényben tárolás, vagy viselés közben is.
A Lenor Unstoppables illatgyöngyök a mosáshoz használt illatfokozók, melyek mindenféle típusú ruhához alkalmazhatóak ott, ahol megfakul a frissesség. Tapasztalja meg a minden eddiginél hosszabban tartó frissesség élményét! Mindez annak köszönhető, hogy a Lenor Unstoppables a mosás elején kerül a mosáshoz, így még több illatanyag kerül a szövetekbe, amely idővel lassan szabadul fel a ruhákból. Adja a mosáshoz már a legelején! A Lenor Unstoppables illatgyöngyökkel akár 12 héten át kirobbanó frissességgel töltheti meg a ruháit!*
*szekrényben tárolt ruhák esetén

- A Lenor Unstoppables illatgyöngyöket az extra friss illat érdekében közvetlenül a mosógép dobjába kell helyezni.
- Bármilyen színű és anyagú ruhához alkalmazható! Különösen nagyszerű a sportruházatok és törölközők mosásánál.
- A mosóport és kedvenc öblítőjét a szokásos módon adagolja a mosáshoz!

Miben különbözik az Unstoppables a textilöblítőktől?

- Innovatív formula - Az innovatív, szilárd állagú gyöngyöcskék 9x több parfümösszetevőket tartalmaznak, mint a Lenor alaptermékek.
- Szabályozza tetszés szerint az illat erősségét! - A felhasznált illatgyöngyök mennyiségének tükrében személyre szabhatja az illat intenzitását: szórjon kevesebbet, vagy többet a termék kupakjába!
- Használata egyszerű, kényelmes és tiszta!

Különleges tervezésüknek köszönhetően a Lenor UnstoppablesTM illatgyöngyöket közvetlenül a dobba helyezhetjük, már a mosás megkezdése előtt. Az UnstoppablesTM illatgyöngyök gyorsan, körülbelül 5-7 perc elteltével feloldódnak a vízben (mosógép típustól, mosási hőfoktól és mosóprogramtól függően), így a frissességet kiváltó összetevői gyorsan elvegyülnek a mosóoldatban és ott maradnak a ruhákon. Mivel a Lenor UnstoppablesTM illatgyöngyök sokkal több frissesség-összetevőt (például parfümolajat, parfüm mikrokapszulákat) tartalmaznak, mint a folyékony textilöblítők, ezért nagy részük a mosás végéig, majd a száradást és hajtogatást követően is sokáig még a ruhákon marad… Épp ezért a Lenor UnstoppablesTM akár 12 héten át tartó frissességet nyújt a ruháknak*!
*szekrényben tárolt ruhák esetén
 
Oszd meg mással is

 

Webshop Hun v1.062SB Látogatók száma: 1515041
Szilveszteri cikkek
Termékeink: Malizia Cuba Lamis Disney Creme 21 Tooth Fairy Bon bon Fogékszer Gyerek illatszer Gyermek illatszer Party kellék Folyékony szappan Parfüm Dezodor Felce Azzurra
Bejelentkezés, regisztráció
Bejelentkezés


Regisztráció
Gyorskeresés
Hírlevél
Facebook