Szállítás és Garancia
Szállítás és Garancia
A megrendelt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el Önnek, melynek költsége az ország egész területére bruttó 1000 Ft termékrendelés alatt 1400 Ft, felette bruttó 1190 Ft., mely a vásárlót terheli.

A szállítási díj, a csomag átvételekor az áru ellenértékével együtt egyösszegben fizetendő.

A csomagokat a Fáma Futár szállítja hétköznap munkaidőben.

Személyes átvétel előzetes egyeztetés alapján a 1141. Budapest, Kalocsai u. 23. cím alatt. Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

Termékgarancia
Termékekre gyártótól függően garanciát vállalunk.
A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli.
Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!
Termék meghibásodása esetén a termékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphatsz bővebb felvilágosítást a teendőkről továbbá elérhetőségeink valamelyikén.
További információ elérhető a http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0300151.kor címen.

Határidő garancia
Megrendeléseiket e-mailben igazoljuk vissza, a megrendelést követően azonnal.
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 17 óráig.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 6 munkanapon belül.
A megrendelt termékek átvételének vagy szállításának időpontjáról e-mailben értesítjük.

Fizetési feltételek
Ha a rendelés során a személyes átvételt választod, akkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned ügyfélszolgálatunkon készpénzzel, semmilyen más extra költséged nincs.
Házhozszállítás esetén utánvétellel készpénzben fizeted ki a szállítónak a termékeket és a szállítási költséget!

Visszatérítési garancia
A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 45/2014. (II. 26.) kormány rendelet tartalmazza.
1. A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül.
2. Kézhezvételi időpont a személyes átvétel esetében a rendelés személyes átvételének időpontja, házhozszállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ezek a számlával, ill. a futártól kapott nyugtával bizonyíthatóak.
3. A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldd vissza a Szolgáltató posta címére (Návay És Társai Bt. 1118 Budapest, Sasadi út 18.), és 14 napon belül visszatérítjük Neked a visszaküldött termék(ek) vételárát.
4. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
5. Nem gyakorolhatja a fogyasztó az elállási jogot, olyan termék értékesítése esetében, amely: fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, vagy gyorsan romlandó;
hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta, higiéniai termékek, étrend kiegészítők, vitaminok, kozmetikumok esetén amennyiben már kibontásra került a termék (ha bontatlan, élhet a fogyasztó elállási jogával).
6. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen Szolgáltató részére visszajuttatni, Szolgáltató nem vállalja a termék visszavásárlását.

A törvény további részletei megtekintése itt:
http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK14030.pdf

 

Webshop Hun v1.062SB Látogatók száma: 2354923
Szilveszteri cikkek
Termékeink: Malizia Cuba Lamis Disney Creme 21 Tooth Fairy Bon bon Fogékszer Gyerek illatszer Gyermek illatszer Party kellék Folyékony szappan Parfüm Dezodor Felce Azzurra
Oszd meg mással is

Bejelentkezés, regisztráció
Bejelentkezés


Regisztráció
Gyorskeresés
Hírlevél
Facebook